24 de febrer 2023 16-20h. Online
En els darrers anys, el fenomen mundial de la globalització està trencant l'equilibri de les estructures tradicionals en tots els àmbits i, evidentment, el de l'estructura família i no només al món occidental. L'enfocament sistèmic permet comprendre les dinàmiques que tenen lloc dins de les famílies migrants, així com entre elles i altres sistemes, per reflexionar sobre la nostra intervenció professional.
Les famílies que se separen i es retroben tenen dificultats per reconèixer-se com a membres d'una mateixa família. Durant el taller es revisaran les característiques que impedeixen o faciliten el retrobament en una família reagrupada, així com les intervencions per al manteniment o la reparació de l'enllaç paternofilial.
Partint de casos revisats, a més, es parlarà de fenòmens desencadenats per processos migratoris (les parelles mixtes, la criança entre cultures minoritàries i majoritàries, etc), així com enfocaments de comprensió i intervenció amb diverses problemàtiques que tenen pes en la salut mental, com ara depressió, abús sexual, violència familiar i en general quadres posttraumàtics en individus d'edats diverses.
Psicòloga i psicoterapeuta familiar. La seva experiència inclou els àmbits d'interculturalitat i de violència de gènere. És responsable del Servei de Teràpia Familiar Intercultural de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a més de Supervisora Docent del Màster de Teràpia Familiar del mateix Hospital. És coautora del llibre “Entre el amor y el odio” i ha escrit diversos articles sobre migració i violència a revistes especialitzades.
40€
El seminari es realitza a través de la plataforma Zoom. La inscripció queda feta amb el pagament del seminari. Les dades a emplenar són necessàries per la inscripció i també per fer la factura.
Quan s’apropi la data al seminari al que us heu inscrit rebreu el codi per entrar a la plataforma Zoom.
Inscripcions