Cursos i Seminaris

PANTALLES: Nens, adolescents i les seves famílies

PANTALLES: Nens, adolescents i les seves famílies

Data

24 de novembre 2023, 17-20h. Presencial

Programa del seminari:

Francisco Villar ens presentarà el seu nou llibre “Com les pantalles devoren els nostres fills” fent una reflexió sociològica i clínica al tema de les pantalles. Després Anna Sisón ens presentarà el model de treball del SPOTT, el primer centre de Catalunya que va engegar un projecte clínic específic per a adolescents i joves amb problemes d’addicció a les pantalles, a on es planteja la necessitat d’atendre al joves però també a les seves famílies. Finalment, Carlos Lamas ens plantejarà un model d’intervenció per a joves que no volen acudir a tractament i tan sols ho fan les seves famílies.

Ponents

Francisco Villar Cabeza: Psicòleg clínic, doctor en psicologia i especialista en prevenció de la conducta suïcida en la infància i la adolescència. Coordinador del Programa d’atenció a la conducta suïcida del Menor, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Professor de la U.A.B i autor del libre ”Morir antes del suicidio”.

Anna Sison Ferrés: Psicòloga clínica i terapeuta familiar del centre SPOTT (Diputació de Barcelona). 30 anys treballant en l’atenció a persones amb problemes d’addiccions, més de 10 anys intervenint amb adolescents amb problemes d’addiccions, i des del 2016 treballant amb nois i noies amb abús a les pantalles i les seves famílies.

Carlos Lamas Peris: Psiquiatra, psicoterapeuta relacional, docent i supervisor per la Federació d’Associacions de Teràpia Familiar i per la European Family Therapy Association. Co-director del Centre escola de Teràpia Relacional i Familiar de Tarragona. Autor de diversos articles.

Preu

30€

Lloc de realització

Fundació Universitat Rovira i Virgili.
Centre de Transferència i Innovació CTTI de Tarragona.
Avda. Països Catalans, 18.
Campus Sescelades

Inscripcions

  1. Ompliu el formulari d'inscripció a continuació. Les dades a emplenar són necessàries per la factura. Si la factura ha d’anar a un nom diferent s’haurà de comunicar via mail a formacio@terapiafamiliartarragona.com. Un cop fetes les factures, no es modificaran.
  2. Realitzar l'ingrés de la matrícula a:
    ES63 0019 0080 2140 1001 0316
    Titular Carlos Lamas i Maria Rosell
  3. Envia còpia de la transferència a: formacio@terapiafamiliartarragona.com
  4. Rebrà la confirmació de la seva inscripció.