Cursos i Seminaris

Intervenció amb famílies des de la teoria de l'aferrament

L’objectiu de la formació és introduir als professionals i/o tècnics en la teoria de l’aferrament i de la regulació de l’afecte, oferint una guia coherent i pràctica que els hi permeti millorar les seves habilitats d’observació i/o deducció de les necessitats emocionals dels nens, alhora que fomentar interaccions i relacions de cura basades en la seguretat emocional.

Docents

Ana Alonso

Psicòloga i psicoterapeuta infantil. Màster en psicologia clínica de la salut. Terapeuta Familiar reconeguda per la FEATF. Més de 15 anys de experiència com a psicòloga infantil en serveis públics destinats a l’atenció dels nens y les seves famílies (CSMIJ, CDIAP). Formada en Teoria de la Regulación del Afecto i Facilitadora oficial del protocol Circle of Security Parenting (Early intervention program for parents and children) certificada per Circle of Security International (USA). Membre de l’equip del Centre de Teràpia Familiar i Relacional de Tarragona. Des de 2020 col.laboradora i formadora en diferents Centres d’Atenció Primària i Centres Formatius.

Inés Ricote

Psicòloga i Terapeuta Familiar reconeguda per la FEATF. Facilitadora oficial del protocol Circle of Security Parenting (Early intervention program for parents and children) certificada per Circle of Security International (USA-2018). Des del 2016 fins l’actualitat ha treballat en diversos programes d’abordatge familiar, tant per recursos preventius (SOAF), com per serveis d’atenció a la infància i adolescència (SIFE, Casa d’Infants) i de l’àmbit de justicia. Membre de l’equip del Centre de Teràpia Relacional i Familiar de Tarragona (CTRFT).

Realitza formacions del CTRFT (parentalitat, aferrament, regulació de l’afecte) dirigides a professionals de diferents serveis d’atenció als infants i les seves famílies (Centres d’atenció primària, Serveis de la xarxa de protecció a la infància – EAIA, EBAS, SIFE, CRAE, etc.).

Dirigit a:

Tècnics i professionals (àmbit psicològic, educatiu, social i salut) que treballin amb famílies i/o menors.

Data

7 i 8 juliol del 2023

Inscripcions

  1. Ompliu el formulari d'inscripció a continuació. Les dades a emplenar són necessàries per la factura. Si la factura ha d’anar a un nom diferent s’haurà de comunicar via mail a formacio@terapiafamiliartarragona.com. Un cop fetes les factures, no es modificaran.
  2. Rebrà la confirmació de la seva inscripció.