Cursos i Seminaris

Organitzem cursos formatius dirigits a professionals ja formats en el model sistèmic, on s'ofereix la possibilitat de treballar en petits grups una temàtica específica.

Cursos Monogràfics

Entre d'altres s'han realitzat: "Metodologia d'intervenció en el maltractament infantil", "intervenció terapèutica en relacions de parella amb i sense violència", "intervenció amb persones i famílies en l'àmbit de serveis socials", "com acompanyar la família en criança. Com entendre la primera infància", "intervencions conjuntes amb nens, adolescents i les seves famílies", "Quan el pacient és un nen".

Seminaris extraordinaris

Els seminaris estan dirigits a professionals dels àmbits socials i salut mental amb una temàtica concreta i amb un ponent de reconegut prestigi nacional o internacional.

Els seminaris s'organitzen anualment de vegades amb una temàtica concreta com fil conductor i es conviden diferents professionals per parlar-ne al llarg del curs en diferents moments, de vegades són temàtiques diverses per cada seminari.

Seminaris extraordinaris del curs 2022-2023

"Intervenció amb persones immigrants" a càrrec de Joseba Achotegui
Divendres 13 de gener 2023, 16-20h PRESENCIAL
Cliqueu aquí per més informació

"El treball amb famílies migrants des de l'enfocament sistèmic" a càrrec d'Isabel Cárdenas
Divendres 24 de febrer de 16-20h ONLINE
Cliqueu aquí per més informació

"Menors i joves en la migració des d’un enfocament sistèmic-transcultural" a càrrec de Xifré Ramos, Eulàlia Sabater i Javier Ortega
Divendres 19 de maig de 17 a 20h
INSCRIPCIONS COMPLETES

"El suïcidi, el patiment i la supervivència a l'adolescència" a càrrec de Francisco Villar i Carlos Lamas
Divendres 2 de juny del 2023 de 17h a 20h. PRESENCIAL i ONLINE
Cliqueu aquí per més informació