Cursos i Seminaris

Intervenció amb pares i mares quan hi ha conflictes de parella

Intervenció amb pares i mares quan hi ha conflictes de parella

Data

19 de novembre 2021 16-20h. Online

Presentació seminari:

La parentalitat obre aspectes en les persones que poden semblar nous però no deixen de ser reflex del que s’ha viscut i s’ha après d’un mateix bàsicament en la pròpia historia familiar. Apareix una dimensió de possibilitats i carences diferents que fins aquest moment no s’havien activat.

Aquest nova faceta s’incorpora i s’integra a la nostra relació de parella de manera natural, la majoria de vegades enriquint-la.

En aquest seminari em proposo aportar més coneixement respecte a intervencions amb famílies amb una demanda de pares i mares però observem conflictes en la relació de parella i això se’ns torna complicat de manegar.

Docent: Mar Vergés

Psicòloga clínica. Psicoterapeuta relacional, formadora i supervisora acreditada per la Federación Española de Asociaciones de Terapia Familiar. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per la Universitat Autònoma de Barcelona (1997). Màster en Drogodependències per la Universitat de Barcelona (1992).

Psicòloga a l'Institut Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona de l'any 1993 al 2007 en el tractament individual, familiar i grupal en drogodependències i al Servei d'Informació i Assessorament a la Dona amb el tema de violència.

Membre de l'equip clínic i docent del CTRFT des de l'any 1997 fins l'actualitat.

Va formar part de l'equip inicial al Centre de Valoració de Famílies Adoptants (1997) de les comarques de Tarragona.

Actualment treballa com a psicòloga clínica, psicoterapeuta i docent al CTRFT. És supervisora d'equips de l'àmbit de Serveis Socials i Justícia. Ha estat convidada com a docent a diverses institucions a Catalunya.

Preu

40€

Aquest seminari serà ONLINE per la plataforma Zoom

Inscripcions

  1. Ompliu el formulari d'inscripció a continuació. Les dades a emplenar són necessàries per la factura. Si la factura ha d’anar a un nom diferent s’haurà de comunicar via mail a formacio@terapiafamiliartarragona.com. Un cop fetes les factures, no es modificaran.
  2. Realitzar l'ingrés de la matrícula a:
    ES63 0019 0080 2140 1001 0316
    Titular Carlos Lamas i Maria Rosell
  3. Envia còpia de la transferència a: formacio@terapiafamiliartarragona.com
  4. Rebrà la confirmació de la seva inscripció.