Cursos i Seminaris

Adolescents amb dany emocional sever

Valentín Escuderoamb Valentín Escudero

Ens refrescarà sobre importants aportacions en el camp de l'aliança terapèutica i ens parlarà de casos particularment complicats d'adolescents i les seves famílies. Aportarà videograbadora de casos.

Ponent:

VALENTIN ESCUDERO és professor titular de metodologies de recerca a la Universitat de La Corunya, i director de la Unitat de Recerca en Intervenció i Cura Familiar en aquesta universitat. Psicoterapeuta i terapeuta familiar acreditat per la FEAP.

La intervenció familiar sistèmica en el context dels serveis socials i de protecció a la infància ocupa un lloc prioritari en el seu treball clínic i investigador. Ha realitzat formació i supervisió per equips i programes de serveis socials i protecció a la infància a Espanya (Castella i Lleó, Andalusia, Aragó, Galícia, València) Portugal, Anglaterra, i Bèlgica.

Valentin Escudero té múltiples publicacions. És Editor Associat del Journal of Family Therapy i ha publicat els seus treballs d'investigació en revistes com Journal of Family Therapy, Journal of Marital and Family Therapy, Psychotherapy, Psychotherapy Research, o Journal of Counseling Psychology.

Calendari:

Divendres 19 de Marzo del 2021 de 16 a 20h

Preu

40€

El seminari es realitza a través de la plataforma Zoom. La inscripció queda feta amb el pagament del seminari. Les dades a emplenar són necessàries per la inscripció i també per fer la factura.

Quan s’apropi la data al seminari al que us heu inscrit rebreu el codi per entrar a la plataforma Zoom.

Inscripcions

  1. Ompliu el formulari d'inscripció a continuació.
  2. Realitzar l'ingrés de la matrícula a:
    ES63 0019 0080 2140 1001 0316
    Titular Carlos Lamas i Maria Rosell
  3. Envia còpia de la transferència a: formacio@terapiafamiliartarragona.com
  4. Rebrà la confirmació de la seva inscripció