Cursos i Seminaris

Organitzem cursos formatius dirigits a professionals ja formats en el model sistèmic, on s'ofereix la possibilitat de treballar en petits grups una temàtica específica.

Cursos Monogràfics

Entre d'altres s'han realitzat: "Metodologia d'intervenció en el maltractament infantil", "intervenció terapèutica en relacions de parella amb i sense violència", "intervenció amb persones i famílies en l'àmbit de serveis socials", "com acompanyar la família en criança. Com entendre la primera infància", "intervencions conjuntes amb nens, adolescents i les seves famílies", "Quan el pacient és un nen".

Cursos Monogràfics pel 2020-21

Intervencions conjuntes amb nens, adolescents i les seves famílies (3a edició) online amb Sergi Andreu
Cliqueu aquí per tota la informació.

Intervenció per millorar la parentalitat des de la teoria del aferrament i teoria sistèmica amb Ana Alonso i Inés Ricote
Cliqueu aquí per tota la informació.

Seminaris extraordinaris

Els seminaris estan dirigits a professionals dels àmbits socials i salut mental amb una temàtica concreta i amb un ponent de reconegut prestigi nacional o internacional.

Els seminaris s'organitzen anualment de vegades amb una temàtica concreta com fil conductor i es conviden diferents professionals per parlar-ne al llarg del curs en diferents moments, de vegades són temàtiques diverses per cada seminari.

Seminaris extraordinaris del curs 2020-2021

Enguany i donades la situació d’incertesa que vivim us proposem els tres seminaris extraordinaris via online (plataforma Zoom):

"De la teoría del apego al modelo relacional sistémico en terapia individual y de pareja o Ponga un peluche en su corazón de terapeuta" a càrrec de Carlos Lamas.
Divendres 27 de novembre 2020 de 16 a 20h. Online
Preu 40€
Cliqueu aquí per tota la informació.

El trauma en el desarrollo de la identidad" a càrrec de Anabel Gonzalez
Dimarts 19 de gener de 16 a les 20h. Online
Preu 40€.
Cliqueu aquí per tota la informació.

"Adolescents amb dany emocional sever" a càrrec de Valentí Escudero.
Divendres 19 març 2021 16-20 hores. Online
Preu 40€.
Cliqueu aquí per tota la informació.

Tots els seminaris es realitzen a través de la plataforma Zoom. La inscripció queda feta amb el pagament del seminari. Les dades a emplenar són necessàries per la inscripció i també per fer la factura.

Quan s'apropi la data al seminari al que us heu inscrit rebreu el codi per entrar a la plataforma Zoom.