Cursos i Seminaris

Organitzem cursos formatius dirigits a professionals ja formats en el model sistèmic, on s'ofereix la possibilitat de treballar en petits grups una temàtica específica.

Cursos Monogràfics

Entre d'altres s'han realitzat: "Metodologia d'intervenció en el maltractament infantil", "intervenció terapèutica en relacions de parella amb i sense violència", "intervenció amb persones i famílies en l'àmbit de serveis socials", "com acompanyar la família en criança. Com entendre la primera infància", "intervencions conjuntes amb nens, adolescents i les seves famílies", "Quan el pacient és un nen".

Cursos Monogràfics pel 2020

Intervenció amb famílies des dels serveis socials d'Atenció Primària: Dificultats i estratègies amb Araceli Alba
El curs de 20h començarà el 7 de febrer 2020. Cliqueu aquí per tota la informació.

Intervencions conjuntes amb nens, adolescents i les seves famílies amb Sergi Andreu
El curs comença el 20 de març del 2020. Cliqueu aquí per més informació.

Seminaris extraordinaris

Els seminaris estan dirigits a professionals dels àmbits socials i salut mental amb una temàtica concreta i amb un ponent de reconegut prestigi nacional o internacional.

Els seminaris s'organitzen anualment de vegades amb una temàtica concreta com fil conductor i es conviden diferents professionals per parlar-ne al llarg del curs en diferents moments, de vegades són temàtiques diverses per cada seminari.

Seminaris extraordinaris del curs 2019-2020

28 promoció de l'escola del CTRFT

L'adolescència serà el tema sobre el qual versa els seminaris d'aquest curs. Començarem per un seminari introductori a càrrec de membres de l'equip del CTRFT "La Intervenció psicoterapèutica quan el motiu de consulta és l'adolescent" en què parlarem dels principis bàsics de la intervencions en on es combinen intervencions amb tota la família i intervencions individuals amb l'adolescent. Completarem aquesta temàtica amb les diferències d'intervenció entre la intervenció sistèmica quan el motiu de consulta és un nen i quan és un adolescent.
Divendres, 8 de novembre de 16 a 20 hores.
Preu 40€

Seguirem amb "El Tractament d'adolescents i joves adults: diferències i similituds" a càrrec de Stefano Cirillo de l'equip de Milà a on ens mostrarà les intervencions videograbadas que exemplifica el seu model d'Intervenció i les bases teòriques que el sustenten.
Dijous 30 i Divendres 31 de gener. Tots dos dies de 9h 30 'a 13h 30' i 15 h. a 19 hores.
Preu 120€. Cliqueu aquí per més informació.

Acabarem amb "Adolescents amb dany emocional sever" a càrrec de Valentí Escudero que ens refrescarà sobre importants aportacions en el camp de l'aliança terapèutica i ens parlarà de casos particularment complicats d'adolescents i les seves famílies. Aportarà videograbadora de casos.
Divendres 29 maig 9h 30 'a 13h 30' i 15 h. a 19 hores.
Preu 70€. Cliqueu aquí per més informació.

Tots els seminaris es realitzen a la sala de la Fundació URV Centre de Transferència i Innovació CTTI de Tarragona Av. Països Catalans, 18 Campus Sescelades.

Inscripcions

  1. Ompliu el formulari d'inscripció a continuació.
  2. Realitzar l'ingrés de la matrícula a:
    ES63 0019 0080 2140 1001 0316
    Titular Carlos Lamas i Maria Rosell
  3. Envia còpia de la transferència a: formacio@terapiafamiliartarragona.com
  4. Rebrà la confirmació de la seva inscripció

Formulari d'inscripció: