Cursos i Seminaris

El trauma en el desenvolupament de la identitat

amb Anabel Gonzalez

Les nostres experiències, sobretot aquelles que tenen lloc durant el desenvolupament primerenc, configuren la nostra imatge de nosaltres mateixos i les nostres expectatives sobre les relacions. En la interacció amb els cuidadors primaris s'estableixen els principals patrons: la manera en què regulem les nostres emocions, la manera en què ens cuidem, la nostra mirada interior i la forma de vincular-nos amb els altres. Els records representatius d'aquestes experiències, quan no estan processats i integrats, contribueixen a un funcionament no adaptatiu, rígid, i a la configuració d'estructures de personalitat assentades sobre aquesta base. Treballar amb aquests records és necessari per desmuntar aquests patrons.

En aquest taller exposarem com els conceptes de trauma i afecció contribueixen a el desenvolupament de la personalitat. Els factors mediadors tenen a veure amb la regulació emocional, l'autocura i la dissociació. S'ha de descriure també el model d'EMDR, una teràpia orientada al trauma amb creixent evidència empírica, per al treball amb trauma complex.

Anabel Gonzalez

Anabel GonzalezAnabel Gonzalez és psiquiatra i psicoterapeuta, amb formació en diverses orientacions com a teràpia de grup, teràpia cognitiu-analítica, teràpia sistèmica i teràpies orientades a l'trauma. Doctora en Medicina i especialista en Criminologia. Pertany a la directiva de la Societat Europea de Trauma i Dissociació (Estd) i és vicepresidenta de l'Associació EMDR Espanya.

Data

Dimarts 19 de gener del 2021 de 16 a 20h

Preu

40€

El seminari es realitza a través de la plataforma Zoom. La inscripció queda feta amb el pagament del seminari. Les dades a emplenar són necessàries per la inscripció i també per fer la factura.

Quan s’apropi la data al seminari al que us heu inscrit rebreu el codi per entrar a la plataforma Zoom.

Inscripcions

  1. Ompliu el formulari d'inscripció a continuació.
  2. Realitzar l'ingrés de la matrícula a:
    ES63 0019 0080 2140 1001 0316
    Titular Carlos Lamas i Maria Rosell
  3. Envia còpia de la transferència a: formacio@terapiafamiliartarragona.com
  4. Rebrà la confirmació de la seva inscripció